неділю, 2 лютого 2020 р.


Підсумки олімпіади, підготовку до ЗНО та математичні конкурси обговорили вчителі математики ЗЗСО м. Охтирка 29 січня 2020 року на базі Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 у рамках методичного порадника «Організаційно-методичні аспекти підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до ЗНО-2020: математика».
Керівник методичного об’єднання учителів математики Чергінець І.П. ознайомила учасників методичного порадника із організаційно-методичними аспектами підготовки учнів закладів загальної середньої освіти до ЗНО з математики в 2020 році, проаналізувала завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю ЗНО з математики 2019 року, з методичними рекомендаціями щодо організації самоосвітньої діяльності вчителів математики з підвищення фахового рівня для підготовки учнів до складання ЗНО з математики, наданими методистом з математики СОІППО Свєтловою Т.В.
Учитель математики Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Охтирської міської ради Пасішна О.М. поділилася досвідом роботи екзаменатора на пункті перевірки сертифікаційних робіт ХРЦОЯО, розповіла про алгоритм перевірки завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю ЗНО з математики 2019 року.
Учитель опорного закладу Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Охтирської міської ради Сушко Н.М. ознайомила учасників методичного порадника із організаційно-методичними аспектами проведення Міжнародної математичної гри «Кенгуру» у 2019-2020 н.р.
Методист відділу освіти Охтирської міської ради Трещева С.А. проаналізувала результативність участі учнів закладів загальної середньої освіти м. Охтирка у ІІ та ІІІ етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики, надала рекомендації щодо організації самоосвітньої діяльності вчителів математики з підвищення фахового рівня для підготовки учнів до участі у Всеукраїнській учнівській олімпіаді з математики.


Немає коментарів:

Дописати коментар